Projecten

Project Kraanspoor
Dit 270 meter lange kantoorpand is gerealiseerd op de basis van een kraanspoor van voormalige laad- en loskranen, door de bouwcombinatie Bot – de Nijs VOF.
Bar Kantoor in Amsterdam
Op het prachtige terrein van de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam zijn in 2018 de kantoren van de fabriek omgebouwd tot een trendy hotel en restaurant. SVK verzorgde het tegelwerk in de sanitaire groepen en keuken. Een bijzonder project, dat resulteerde in een geweldig hotel en heel gaaf restaurant. Een fantastische plek om een keer “op te steken”!
Haag Wonen in Den Haag
In 2017 en 2018 renoveerde Dura Vermeer Heyma uit Rotterdam 334 portiekflats voor woningbouwvereniging Haag Wonen in Den Haag. Alle tegelwerk in badkamers, toilets en keukens werd verzorgd door de vaklieden van SVK, die in een efficiente “renovatietrein” door de wijk trokken. Een kleine 4000m2 wand- en vloertegels werden verwerkt in dit project.
Little Manhattan in Amsterdam
SBB uit Beverwijk bouwde in 2016 en 2017 de studentenhuisvesting “Little Manhattan” aan de Lelylaan in Amsterdam. Dit door architect Studioninedots ontworpen gebouw bevat 869 appartementen, voor studenten en Young Professionals. In een hoog bouwtempo van 25 woningen per week hebben de tegelzetters van SVK dit gerealiseerd. Behalve de woningen zijn er ook entree hallen en wasruimtes betegeld. De bijna 21.000 m2 tegels zijn voor een groot deel speciaal voor dit project in Duitsland geproduceerd.
Mainport Hotel in Rotterdam
In 2012 en 2013 heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling uit Hoorn voor de Inntel groep het Mainport Hotel in Rotterdam gebouwd. Een zeer aansprekend project, midden in de stad, pal aan de Maas, met uitzicht op de bekende Erasmusbrug. Op dit project verzorgde SVK het tegelwerk in de hotelkamers, wellness ruimte, zwembad, keuken, diverse vergaderruimtes, entree en in het restaurant. In totaal werd er op dit project 8000 m2 tegelwerk aangebracht.
Zuiderbad in Amsterdam
Oorspronkelijk gebouwd als fietsschool, maar sinds 1912 een zwembad. Omdat het gebouw constructief niet berekend was op de belasting van een bassin en de faciliteiten verouderd waren, is het zwembad in 2000 grondig gerenoveerd. Architect Bertus Mulder en aannemingsbedrijf Koninklijke Woudenberg hebben het oorspronkelijke ontwerp in volle glorie teruggebracht. Uitdagend onderdeel was het tegelwerk. Badranden, trappen, wanden, (perron)vloeren, herstel van monumentaal tegelwerk, epoxy afdichtingen. Ca. 4.000 m2 tegelwerk uitgevoerd als zetwerk en lijmwerk.
Tramstation Rietlandpark in Amsterdam
Uitvoering : 2004
Aannemer: K_Dekker Bouw & Infra Warmenhuizen Specificaties:
ca. 2.000 m2 afwerkvloer
ca. 2.000 m2 drainagematten
ca. 2.000 m2 graniettegels
ca. 500 m1 graniettrappen voorzien van verlichtingselementen
ca. 600 m2 geveltegels buitenzijde en inwendig tunnelbuis
Audi showroom in Alkmaar
De Audi showroom van Autobedrijf Martin Schilder BV te Alkmaar werd in 2016-2017 volledig vernieuwd, en up-to-date gebracht naar wensen van Audi. De bouwkundige werkzaamheden werden uitgevoerd door K. Dekker BV. De showroomvloeren, sanitaire groepen en diverse toiletgroepen zijn allemaal voorzien van nieuw tegelwerk. In totaal hebben de tegelzetters van SVK in dit project ca. 1900m2 wand- en vloertegelwerk in 5 verschillende formaten aangebracht.
Previous
Next

Een greep uit de reeks projecten waar de vakmensen van SVK tegelwerk van de hoogste kwaliteit hebben uitgevoerd.