websitevoorwaarden

De website van SaniPod is met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld en gerealiseerd, toch kan het voorkomen dat tekst(en) en/of afbeeldingen onjuist of onvolledig zijn. SaniPod is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van deze eventuele onjuistheden of technische storingen. Tevens is er geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van inhoud op websites van derden die als link zijn opgenomen.

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst(en) en/of beeldmateriaal van de website te gebruiken.

Privacy

SaniPod gebruikt web analyse software (Yahoo! Web Analytics) om het bezoekersgedrag in kaart te brengen om, aan de hand van de resultaten, te bekijken of en waar we de gebruikerservaring kunnen verbeteren.
Persoons- en/of bedrijfsgegevens zullen, tenzij daar uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven, niet verder worden bewaard en gebruikt.

Website statistieken

Deze website gebruikt Yahoo! Web Analytics (website statistieken) om het gedrag van website bezoekers tijdens hun website bezoek inzichtelijk te maken.

Yahoo! maakt gebruik van deze anonieme gegevens op de huidige en andere websites die door Yahoo! worden gemeten, om haar dienstverlening en productaanbod te optimaliseren en waar mogelijk advertenties aan te bieden naar het interessegebied van de bezoeker.

Als u meer informatie wilt over deze techniek en niet wilt dat Yahoo! deze informatie gebruikt klikt u hier om dit aan te passen