SVK Gevelsystemen

Inspelend op de toenemende vraag uit de markt om naast keramische gevelafwerkingen een compleet gevel(isolatie)systeem aan te bieden, heeft SVK Tegelwerken 3 verschillende systemen onderzocht waarmee vrijwel altijd de juiste oplossing aangeboden kan worden. 

 

SVK Tegelwerken opereert onder de naam SVK Gevelsystemen samen met de volgende 3 partners in de ‘gevelmarkt’.

 

1. Mosa Facades 

Mosa Facades biedt oplossingen voor ontwerp en realisatie van gevels met Mosa tegels. Goed gedetailleerde Mosa gevels dragen bij aan een beter binnenklimaat en een lager energiegebruik van een gebouw. Mosa Facade tegels zijn Cradle to Cradle gecertificeerd en worden geproduceerd volgens het ISO 14001 milieuprofiel. Mosa Façades dragen bij aan een goede energiehuishouding en een aangenaam binnenklimaat, en leveren zo een positieve bijdrage aan de duurzaamheid van gebouwen 

2. BrickShield

Het BrickShield® gevelbekledingsysteem is opgebouwd uit steenstrips van CRH Clay Solutions en de Ultra Isolatieplaten van Rockwool en kan direct worden aangebracht tegen bestaande gevels. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor renovatie, maar het is tevens prima toe te passen in nieuwbouwprojecten. Bij BrickShield® bepalen de gevelafmetingen de lagen- en koppenmaat. In combinatie met de keuze uit meer dan 300 kleuren en structuren creëert u een op maat gemaakte bakstenen gevel.

 

3. E-Brick

De kant-en-klare gevelpanelen van E-Brick bestaan uit een hoogwaardig PUR-isolatiemateriaal afgewerkt met kwaliteitsbakstenen in de kleur van uw keuze.

De isolatiedikte is minimaal 4 cm en maximaal 14 cm. De steenstrips zijn handvormgevelstenen van 2 cm dikte. U heeft 10 jaar garantie op het product en de plaatsing. De plaatsing gebeurt altijd door vakmannen, die door ons zijn opgeleid. (klik hier voor het Cerificaat E-Brick verwerker)